Loungen krijgt een nieuwe dimensie

Wat dacht u van een lounge bag die u overal kan gebruiken. Een lounge bag die u in alle weersomstandigheden buiten kan laten liggen. Dankzij de speciale vulling met hoogwaardige EPS-parels en de unieke waterdoorlatende stof heeft water geen vat op deze POOL & LOUNGE BAG. Water loopt er als het ware gewoon doorheen. Extreme duurzaamheid in combinatie met een hoog zitcomfort.

Aqua Lazzo outdoor collection is waterdoorlatend en sneldrogend. Omwille van de hoogwaardige materialen is deze collectie dan ook duurder dan de klassieke loungebag.

 
  • unieke waterdoorlaatbare stof
  • zowel binnen-en buitenhuis te gebruiken
  • niet opblaasbaar, dus ongevoelig voor fitten en lekken
  • hoge kwaliteit vulling
  • snel droog

Unieke waterdoorlaatbare stof

De stof SLING is geweven op basis van een mix van in de massa geverfde acrylvezels en polyester. Hij is speciaal ontworpen voor gebruik buiten en om gewicht te dragen (bv. zittingen).
De stof blijft jarenlang uitstekend kleurbestendig en heeft een goede weerstand tegen water, indringing van vet en uv-stralen. Hij is gemakkelijk te onderhouden en kan in gelijk welk weer buiten blijven.

Pool & loungebag voelt zich overal thuis

Naast het zwembad, binnenshuis of op het water. Overal voelt de POOL & LOUNGEBAG zich thuis. Aangezien de vulling geen vocht opneemt en de stof waterdoorlatend, is deze collectie ook bruikbaar voor kuuroorden, sauna’s en andere plaatsen waar een hoge vochtigheidsgraad aanwezig is. Bovendien beschikt de “pool and loungebag” over een uitzonderlijk drijfvermogen. Loungen met twee in het zwembad behoort vanaf nu wel tot de mogelijkheden.

Speciale vulling met hoogwaardige EPS aqua-parels

De POOL AND LOUNGEBAG worden gevuld met de nieuwe EPS aqua-parels. Deze verschillen aanzienlijk in kwaliteit met de standaard loungebags.
De voordelen van deze nieuwe kwaliteitsvulling:

  • ongevoelig voor vocht
  • anti-allergisch, schimmel- en reukvrij
  • uiterst duurzaam en stabiel
  • veerkrachtig en zeer comfortabel

Deze vulling is ook apart verkrijgbaar in zakken van 90 liter.

Kids en lounge, nog nooit gingen die twee zo goed

Bent u het ook beu om elk jaar opnieuw te moeten investeren in opblaasbaar speelgoed? Of al eens stilgestaan hoeveel Euro’s u de laatste jaren hebt uitgegeven aan luchtmatrassen en andere opblaasbare spullen?
Met de POOL & LOUNGEBAG hoeft dat niet meer. Een éénmalige investering en u kan rustig enkele jaren verder.

Bovendien kan u deze loungebag nog voor andere doeleinden gebruiken: naast het zwembad, terras, wintertuin, loungehoek, kinderkamer, tv-hoek, living, speelkamer, studentenkamer, ... zelfs als hondenkussen.

 
UP-TO-DATE WebDesign by Ivan Jans | Take Teak © 2005-2016 | Last updated 29/11/2016